Pot ajudar a...

Pot ajudar a...

La Quiropràctica aposta per la qualitat de vida, de tota la família i edats. Ja que aquesta cuida del nostre sistema principal del cos, el Sistema Nerviós i la Columna Vertebral, que és la base de la nostra salut.

No hi ha límit ni edat, la Quiropràctica simplement et dona salut. I tothom hauria de tenir l’opció de viure a ple rendiment.

SEGURA, NATURAL I EFICAÇ

Adults

El dia a dia de la persona exigeix un cos que respongui, que salvi amb èxit l’activitat diaria.

Els beneficis amb la gent adulta són varis:

- Per als que realitzen un treball que exigeix esforç físic, la Quiropràctica els ofereix un mètode per equilibrar el cos.
- Per als que es dediquen a un activitat intel·lectual, l’ajust vertebral els ajudarà a alliberar les seves tensions.
- Per als que es veuen immersos en un món que gira a tota velocitat, trobaran la manera de abaixar el ritme.
- En qualsevol situació laboral, la Quiropràctica ens ajudarà a mantenir-nos altament actius.

Esportistes

La Quiropràctica i l’esport és una bona combinació per aconseguir una salut perfecta. Amb ella, aconseguirem que la columna vertebral, que protegeix el nostre sistema nerviós, es trobi amb condicions òptimes millorant així la nostra salut física i mental.

Aspectes que pots millorar amb la Quiropràctica i l’esport:

- Curar lesions amb menys temps
- Recuperar-te abans davant un esforç físic
- Augmentar equilibri i coordinació dels membres
- Aconseguir una major concentració davant l’estrès d’una competició

Nens

Els nens tenen un major risc de patir subluxacions degut a caigudes quan aprenen a caminar, a patinar o anar en bicicleta i també per les males postures que adquireixen.

Les subluxacions afecten al nen, encara que a priori, moltes vegades no hi hagi cap símptoma o dolor.

La cura del Quiropràctic en la salut dels infants ajuda a millorar la seva qualitat de vida i a un major rendiment escolar.

Embarassades

El embaràs és un moment de grans canvis en el cos d’una dona. El seu cos es transforma per acollir al seu fill que dia a dia es desenvolupa i creix. Durant l’embaràs es produeix una laxitud lligamentària, ja que els lligaments de les nostres articulacions es tornen més elàstics i flexibles degut a l’alliberació d’una hormona anomenada relaxina.

És també durant l’embaràs quan la columna vertebral i la pelvis de la mare canvien per adaptar-se al moment del part, i és per això que es poden produir desajustos i subluxacions.

Si els ossos de la pelvis no estan correctament alineats o pateixen alguna subluxació, aquesta afecta a l’úter i el nadó no es podrà col·locar correctament en el moment del part, produint-se un “tancament intrauterí”.

Si el nadó té la possibilitat de col·locar-se correctament, aconseguirem un part més segur, senzill i ràpid, amb un risc menor de cesàries i de patiment del nadó.

A més a més, durant l’embaràs, el cos de la dona treballa per mantenir a la mare i al seu nadó i per això és essencial que el seu sistema nerviós funcioni perfectament i estigui lliure d’interferències.

Gent gran

Una de les principals característiques del procés d’envelliment és la progressiva pèrdua de la capacitat d’adaptació i reserves de l’organisme i dels diferents òrgans i sistemes, de manera que augmenta la vulnerabilitat davant de les malalties.

La cura de la columna vertebral per part d’un professional de la Quiropràctica ajuda a que la gent gran tingui més vitalitat, una major mobilitat i resistència davant l’estrès o les malalties.

Alguns pacients presenten una considerable milloria en processos crònics i pot arribar a disminuir la quantitat de mediació necessària.

Segueix-nos a les xarxes socials:

  /monquiropractic

  /monquiropractic

 

Barcelona
Dimecres de 12 a 14 h i de 16 a 20 h
Divendres de 12 a 14 h i de 16 a 20 h

Lleida
Dimarts de 12 a 14 h i de 16 a 20 h
Dijous de 12 a 14 h i de 16 a 20 h

Si tens alguna dubte sobre la Quiropràctica o sobre Món Quiropràctic contacta amb nosaltres AQUÍ

Avís Legal, Política de Privacitat i Política de Cookies         ©Món Quiropràctic 2017.