Primera visita

La primera visita consta de quatre parts, anamnesis, examinació quiropràctica, ajut quiropràctic, i informe explicatiu.

A la primera visita el quiropràctic farà una anamnesis, on et preguntarà el motiu de la visita i les teves expectatives, però també et farà preguntes sobre la teva salut, historia, y estil de vida.

Després farem una examen postural, un anàlisis de la columna vertebral y del sistema nerviós , proves quiropràctiques test musculars i rangs de moviment.

En la mateixa visita començarem el tractament quiropràctic, rebràs el primer ajut. Utilitzem tècniques manuals que estimulen específicament el sistema nerviós amb el propòsit de corregir-lo. L’ajust vertebral es la tècnica quiropràctica que envia la major estimulació al cervell, consisteix en un gest manual ràpid, segur i indolor que restableix el moviment de  la articulació vertebral.

Després d’aquesta primera visita es realitza un informe amb els resultats i el pla de tractament a seguir.

Promoció

Primera visita + ajust + informe explicatiu
 100€  50

Concertar una visita

D’acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades en vigor, li informem que les seves dades personals formaran part d’un fitxer sota la responsabilitat de MÓN QUIROPRÀCTIC S.L. que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial contractual o informativa sobre els nostres productes i/o serveis mitjançant correu electrònic, SMS, WhatsApp, butlletins electrònics, telèfon, xarxes socials o altres canals de comunicació. No cedim les vostres dades personals a tercers, excepte per requeriment de les Administracions Públiques competents.
Si desitja exercir el seu dret d’accés, rectificació, supressió, tractament limitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ja sigui ara o en qualsevol altre moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui enviant un correu electrònic a l’adreça hola@monquiropractic.com

© Món Quiropràctic 2020.    Avís Legal i Política de Privacitat