Primera visita

La primera visita consta de quatre parts, anamnesis, examinació quiropràctica, ajut quiropràctic, i informe explicatiu.

A la primera visita el quiropràctic farà una anamnesis, on et preguntarà el motiu de la visita i les teves expectatives, però també et farà preguntes sobre la teva salut, història, i estil de vida.

Després es farà un examen postural, un anàlisis de la columna vertebral y del sistema nerviós , proves quiropràctiques test musculars i rangs de moviment.

En la mateixa visita començarem el tractament quiropràctic, rebràs el primer ajut. Utilitzem tècniques manuals que estimulen específicament el sistema nerviós amb el propòsit de corregir-lo. L’ajust vertebral és la tècnica quiropràctica que envia la major estimulació al cervell, consisteix en un gest manual ràpid, segur i indolor que restableix el moviment de  la articulació vertebral.

Després d’aquesta primera visita es realitza un informe amb els resultats obtinguts i el pla de tractament a seguir.

IMG_7883

Promoció

Primera visita + ajust + informe explicatiu
 60€  30

Contacte

D’acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades en vigor, li informem que les seves dades personals formaran part d’un fitxer sota la responsabilitat de MÓN QUIROPRÀCTIC S.L. que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial contractual o informativa sobre els nostres productes i/o serveis mitjançant correu electrònic, SMS, WhatsApp, butlletins electrònics, telèfon, xarxes socials o altres canals de comunicació. No cedim les vostres dades personals a tercers, excepte per requeriment de les Administracions Públiques competents.
Si desitja exercir el seu dret d’accés, rectificació, supressió, tractament limitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ja sigui ara o en qualsevol altre moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui enviant un correu electrònic a l’adreça hola@monquiropractic.com

Segueix-nos a les xarxes socials:

  /monquiropractic

  /monquiropractic

 

Barcelona
Dimecres de 12 a 14 h i de 16 a 20 h
Divendres de 12 a 14 h i de 16 a 20 h

Lleida
Dimarts de 12 a 14 h i de 16 a 20 h
Dijous de 12 a 14 h i de 16 a 20 h

Quiropràctic Josep Guiu

A.E.Q. Membre 1311
Llicenciat pel Barcelona College of Chiropractic
Màster en Quiropràctica per la Universitat Pompeu Fabra

Si tens alguna dubte sobre la Quiropràctica o sobre Món Quiropràctic contacta amb nosaltres AQUÍ

Avís Legal, Política de Privacitat i Política de Cookies         ©Món Quiropràctic 2021.